Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ

Κάποιος κάτοικος  της Τήνο, που πρόκειται να ταξιδέψει στο τέλος του μήνα στη Νάξο, με ρώτησε μήπως γνωρίζω, αν στις αρχές του Φεβρουαρίου μπορεί να επιστρέψει στην Τήνο;

Συμβουλεύτηκα όλα τα μέσα που διαθέτω και διαπίστωσα ότι ενώ σήμερα είναι Δευτέρα βράδυ 27 Ιανουαρίου 2020, δεν έχουν ακόμη αναρτηθεί στο διαδίκτυο τα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής  ενδοεπικοινωνίας Κυκλάδων, η οποία εξυπηρετείται από τα δύο γνωστά πλοία. Υπάρχουν  μάλιστα και πολλές προτάσεις ακόμη και συνεδρίου, όπως εκείνη του 24ου  Συνεδρίου της Ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, που έγινε μάλιστα στην Τήνο: Να προστεθεί και ένα τρίτο πλοίο στην ενδοεπικοινωνία Κυκλάδων!

Φαίνεται όμως ότι στην αναζήτηση του τρίτου πλοίου, κινδυνεύουμε, έστω και για λίγο διάστημα, να  χάσουμε και το δεύτερο και ουδείς γνωρίζει ποιά δρομολόγια θα μπορέσει να καλύψει, αν μείνει  ένα και μοναδικό!

Ο κάτοικος της Τήνου που με ρώτησε, διερωτάται αν πρέπει να φύγει ή όχι. Του πρότεινα να διαλέξει τη λύση: να πάει από τη Νάξο στον Πειραιά και από εκεί να επιστρέψει στην Τήνο. Μια τέτοια όμως πρόταση του φάνηκε ντροπή για το 2020!!!

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos