Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

Ελευθερώθηκε ένας από τους τέσσερεις απαχθέντες ιεροσπουδαστές

Η Εκκλησία, η οποία ζητά την απελευθέρωση των άλλων τριών σεμιναρίων, αισθάνεται υπό πολιορκία, καθώς στην Καντούνα είναι η τρίτη απαγωγή εκκλησιαστικού προσωπικού στη μητρόπολη
"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσουμε πως απελευθερώθηκε ένας από τους τέσσερεις απαχθέντες ιεροσπουδαστές κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων Kaduna-Abuja. Προσευχόμαστε ο Θεός θα αγγίξει τις καρδιές των απαγωγέων και να απελευθερώσουν και τους τρεις άλλους. " Έτσι, ένας ιερέας της Αρχιεπισκοπής Καντούνα, στο τέλος μιας συνάντησης προσευχής για τους τέσσερις σεμινάρια που είχαν απαχθεί το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου από το μεγάλο ιεροσπουδαστήριο «Καλός ποιμένας του Κακάου» κατά μήκος της εθνικής οδού Kaduna-Abuja, ανακοίνωσε την απελευθέρωση ενός από τους τέσσερεις ιεροσπουδαστές. Αυτό επιβεβαιώθηκε από το πρακτορείο ειδήσεων Fides.

Η ανασφάλεια στην πολιτεία της Kaduna έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό που ο Σεβασμιότατος Matthew Mansoo Ndagoso, αρχιεπίσκοπος της Kaduna της Νιγηρίας, καταγγέλλει: «είμαστε υπό πολιορκία», υπενθυμίζοντας ότι η απαγωγή των ιεροσπουδαστών η τρίτη απαγωγή εκκλησιαστικού προσωπικού στη μητρόπολη του. Την περασμένη εβδομάδα – αναφέρει το πρακτορείοFides - 10 κοινότητες στις περιοχές τοπικής αυτοδιοίκησης Chikun και Brinin Gwari δέχθηκαν επίθεση από ληστές, οι οποίοι σκότωσαν τουλάχιστον 35 άτομα και απήγαγαν 58 άλλους με σκοπό τον εκβιασμό.


 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos