Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο kantam.gr . Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Συμφωνείτε ? 
Pin It

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΚΟΣΜΙΚΗΣ”  ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Εμείς στην Ελλάδα το γνωρίζαμε, καλό είναι όμως να γίνεται ευρύτερα γνωστό. Η “κεμαλική” Τουρκία δεν υπάρχει πλέον, στα σχολεία διδάσκεται στους νέους να προσέρχονται στα τζαμιά. Ο υπουργός Εθνικής Παιδείας της χώρας ζήτησε από όλους τους φορείς εκπαίδευσης να εφαρμόσουν το σχέδιο “ παiδιά, όλοι στα τζαμιά “ , που αποτελεί εξωσχολική κοινωνική δραστηριότητα
Από το 2002 που ανέβηκε στην εξουσία το κόμμα του Προέδρου Ερντογάν η προσπάθεια ισλαμοποίησης των θεσμών της κοινωνίας, που προηγουμένως είχαν λαϊκή θεώρηση είναι μόνιμη. Πλέον έχει δημιουργηθεί, όπως ο ίδιος ο τούρκος Πρόεδρος επιθυμούσε, μια γενιά που πιστεύει στον Προφήτη και θα δοξάσει το Έθνος... Ο γενικός διευθυντής του συνδικάτου των εκπαιδευτικών ανέφερε ότι το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης καταστρέφει την κοσμική εκπαίδευση και την κάνει υποχείριο της κυβερνητικής πολιτικής, πυλώνες της οποίας είναι τα υπουργεία εκπαίδευσης και θρησκευτικών υποθέσεων.

Πληροφόρηση και φωτογραφία από AsiaNews.it

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ
μέλος της Συνοδικής Επιτροπής “Δικαιοσύνη και Ειρήνη”

 


 

Pin It
Κάνετε σάρωση για γρήγορη πρόσβαση απο το κινητό, και το τάμπλετ σας, στην ιστοσελίδα μας.
Greek English French German Italian Spanish
(c) Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου και Καθολική Επισκοπή Χίου-Λέσβου-Σάμου
Υπεύθυνος Σύνταξης: Αρχιεπίσκοπος Νικόλαος
Συντακτική Επιτροπή: Αρχιεπίσκοπος, π. Λέων Κισκίνης, π. Φερνάνδος Bravo, Διάκονος Μάριος Φώσκολος, κα Ρένα Φυρίγου
Διαχείριση Ιστοσελίδας: Μιχάλης Ρεμούνδος
CREATED BY MRemoundos